Veszprém

2015.04.17. 09:24

Az élet show-ja a színpadon - Starfactory

Veszprém – Az országos televízió csatornák közismert tehetségkutatóinak belső világa, örömei, konfliktusai elevenednek meg a színpadon.

Kutasi Zsófia

A Starfactory című musical elképzelt vetélkedőjének központi alakja Ramóna, a verseny várt győztese, aki a döntő pillanatban összeomlik a tévé kamerák kereszttüzében. A rövidéletű sztárság után vissza lehet-e találni az otthoni környezetbe? Marad-e érzelmi, művészi tartalék eddigi, a karrier vezérelte kapcsolatában? Ünnepelt párja fel tudja-e dolgozni az új helyzetet? Van-e felelősségérzet a döntéshozókban? Milyen erők működnek a kulisszák mögött?

Miközben választ keresünk kérdéseinkre, lassan összes hősünk a „Kopasz Buddhába" tér, egy klubba, egy nyitott közösségbe, ahol igazi barátságok épülnek, újfajta zenék születnek, ahol mindenki otthonra lel a siker kalandos útjain.

Pánics Lilla, Szelle Dávid és Keresztesi László (elöl) a Pannon Várszínházban bemutatott látványos musicalben, a Starfactoryban 
Fotó: Penovác Károly

A sok humorral, slágerdallamokkal, látványos koreográfiákkal fűszerezett produkció minden korosztálynak szól, mindennapi életünkről, az „élet show"-ját kínálva.

A Pannon Várszínház április 18-án mutatja be Gém Zoltán Starfactory című musicaljét, a darab főpróbáját pénteken tartották a Hangvillában.

A produkciót Krámer György koreográfiájával Vándorfi László rendezi. Bár a társulat szinte valamennyi tagja részt vesz benne, szereposztása meglepetéseket is tartogat. Nem csoda, hisz a darabbéli elképzelt vetélkedő életre kel a színház szervezésében, indul a Starfactory országos tehetségkutató vetélkedő, melynek tizenegy résztvevője a musicalben is feltűnik.

Az országos tehetségkutató verseny középdöntője április 29-30-án lesz, melyen harmincnégy induló vesz részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!