Veszprém

2014.04.16. 15:58

Állatkerti vígasság

Veszprém – A következő hétvégén a szokásosnál is gazdagabb programmal várják majd az állatkert látogatóit.

Varga Ibolya

Az időjósok már az igazi tavaszi idővel kecsegtetnek a hétvégére, így bizonyára sokakat kicsalogat majd a napsütés a természetbe. A Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark is különböző programokkal várja a látogatókat a húsvéti hosszú hétvégén.

Húsvét alkalmából a Kölyökdzsungel játszóház és terráriumban csokitojásokra bukkanhatnak játék közben a gyerekek, míg a létesítmény előterében nyuszisimogató várja majd az érdeklődőket. A hosszú hétvégén minden nap több alkalommal egy animátor-állatgondozóval találkozhatnak a tapsifülesek ünnepekre felállított kifutójánál, aki érdekességeket mesél majd a hosszúfülűekről és a gyerekek ekkor kezükbe is vehetnek egy-egy állatot.

A nyuszisimogató felállításával szeretnék felhívni a figyelmét mindenkinek arra, hogy ne vegyenek nyulat erre a néhány napra, hanem is inkább menjenek el hozzájuk, mutassák meg ott a kedves kis állatot a gyermekeknek. Az elmúlt hetekben több kisállat látta meg a napvilágot az állatkertben, így kenguruerszényekből kikukucskáló kiskengurukkal és a völgy meredek oldalán játszadozó sörényes juhgidákkal találkozhatnak a látogatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!