Veszprém

2014.10.01. 18:25

Abba kell hagyni a kirakatpolitikát

A virágzó és pezsgő Veszprémhez abba kell hagyni a Fidesz által folytatott kirakatpolitikát – jelentette ki Katanics Sándor.

Balassa Gergő

– Ha azt szeretnénk, hogy a városban fejlődés, lendület és siker legyen, abba kell hagyni, amit a Fidesz nyolc éven át csinált – mondta Katanics Sándor a 6-os és 7-es választókerületek közös sajtótájékoztatóján a Kossuth utcán kedden. Az MSZP, DK, Együtt–PM, Liberálisok, Lokálpatrióták polgármesterjelöltje azt hangsúlyozta, virágzó, pezsgő belvárost szeretnének megvalósítani a következő ötéves ciklusban, ezt pedig lépcsőzetes adócsökkentéssel érnék el. Hozzátette, segíteni szeretnének a városban működő kis- és középvállalkozásokon.

Háy László közölte, milliárdokat költünk a Kossuth utcára, míg a városban járhatatlan utak és használhatatlan állapotban lévő járdák is vannak. Az önkormányzat tulajdonában lévő épületek katasztrofális állapotban vannak, tette hozzá a 6. választókerület képviselőjelöltje. Hangsúlyozta: szeretnék minden városrész között egyenlően elosztani a fejlesztési pénzeket.

– Egy város közösségi élete sport nélkül elképzelhetetlen, de nem túl hálás feladat Veszprém sportjáról beszélni – ezt már Illés Zoltán fogalmazta meg. A 7. választókerület képviselőjelöltje kiemelte: Veszprém nem lett gazdagabb a stadionokra szánt milliárdokból, majd hozzátette, lépéseket tesznek egy sportmúzeum kialakításáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!