Veszprém

2017.05.11. 20:23

Erősíti a város hírnevét a Gizella királynéról elnevezett torta

VESZPRÉM - Gizella királynéról elnevezett tortával, sós süteménnyel és kézműves sörrel bővült a város hivatalos termékeinek listája.

Marton Attila

Brányi Mária alpolgármester elmondta, a városmarketing stratégiájának részeként fontos, hogy legyenek olyan termékek, amelyek közvetlenül kötődnek a városhoz. Ennek részeként született meg a Gizella nevét viselő sör, valamint a Gizella sörkifli, Gizella torta és a koronára emlékeztető desszert.Vászolyi Judit, a Mackó cukrászda vezetője elmondta, a sörkifli rozslisztből készül, a közepébe füstölt sajt kerül.

A desszert királynői koronára emlékeztet, és ugyanúgy háromrétegű - gyümölcsös, karamelles, mogyorókrémes -, mint a torta.Starcsevics Péter, a Stari-Ker Kft. kereskedelmi igazgatója elmondta, a kézműves, adalékanyagmentes sör árpamalátát, komlót, vizet és sörélesztőt tartalmaz.A termékeket a város rendezvényein is kínálják, valamint kereskedelmi forgalomba kerülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!