Veszprém

2015.08.05. 14:42

Örömünnep a teljesség jegyében

Veszprém - Az előző évhez hasonlóan idén is megrendezik a Veszprémi varázslat rendezvénysorozatot a Kolostorok és kertek rendezvénytéren, ahová várnak minden korosztályt, amely nyitott a közösségi élmények iránt.

Szám Dorottya

Előadásokkal, koncertekkel, filmvetítéssel és szabadtéri programok sokaságával várja az érdeklődőket a második Veszprémi varázslat rendezvénysorozat augusztus 15-én. Önismereti és személyiségfejlesztő tréningeken vehetünk részt, jógagyakorlatokat végezhetünk és elsajátíthatjuk az egészséges életmód alapjait. A gyerekeket kézműves programokkal, bábelőadással, társasjátékokkal és interaktív foglalkozásokkal várják. A rendezvényt augusztus 15-én, szombaton Némedi Lajos, Veszprém város alpolgármestere nyitja meg. Köszöntőt mond Kálazi Ági tradicionális reiki mester, az Életerő Egyesület elnöke és Gecs Mónika, a Vekkord Összművészeti Egyesület alelnöke.

Este nyolc órakor koncertet ad Jeszenszky István Varázsénekek a szív szent teréből címmel. A jezsuita templomban kiállítása nyílik Varga Erzsébetnek, majd Szabó Anna és Hriczu Ádám klasszikus gitárestet adnak Utazás a reneszánsztól napjainkig címmel. A résztvevőknek lehetősége nyílik ingyenes egészségügyi állapotfelméréseken, dietetikai, természetgyógyászati és gyógytorna tanácsadáson részt venni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!