Veszprém

2014.10.27. 12:10

Alakuló ülés Litéren

Litér - Alakuló ülést tartottak kedd este a faluházban, ahol Szedlák Attila bemutatta képvi-selőit.

Heffler Péter

Szedlák Attila polgármester bemutatta képviselőtársait, Auerbach János, Lukáts Gábor Ákos, Varga Mihály, Kondics István, Hefler Gáborné és Bódi János személyében.

- Megköszönöm minden litéri polgárnak, aki élt a demokrácia jogával és leadott szavazatával kifejezte véleményét a helyi közügyekről, bárkire is adta voksát és bárkit is támogatott azzal - kezdte köszöntő beszédét Szedlák Attila. - Különösen köszönöm az irányunkba érzett bizalmat, amit az elkövetkezendő munka nyomán igyekszünk is megőrizni. Az október 12-i helyhatósági választás közvetlen kapcsolatban volt a litériekkel, hiszen mégis a képviselők döntenek majd arról a sok mindenről, ami a település lakosságát érinti - mondta még a polgármester.

Szedlák Attila kiemelte, hogy több kilométer utca lett aszfaltozva, új közpark lett kialakítva, megújult az egészségház, illetve új műfüves focipálya épült, és Veszprém megye legújabb és legmodernebb termelői piacát is átadták.

- A sokszínű kulturális és sportéletünk mind-mind azt mutatják, hogy Litér egyre szebb, kényelmesebb település és egyre jobb itt élni - tette még hozzá a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!