Veszprém

2011.10.19. 15:38

Új játszóeszközök az óvodában

Veszprém - Amíg az új szabadtéri játszóeszközöket először vehették birtokba az Egry úti Körzeti Óvoda gyerekei szerda reggel, addig az óvodában se áram, se fűtés nem volt.

Szausev Xénia

Az Egry úti óvoda fennállásának 35. évfordulójára a körzet képviselőjétől, Baumgartner Lajostól négyszázezer forintot kapott, melyből az intézmény három kültéri játékelemet vásárolt. A rugós kacsával,  teknőssel és  autóval gazdagodott óvoda vezetője, Noé Antalné elmondta, nagyon örültek a képviselő felajánlásának. A 310 gyermek két udvaron tölti szabadidejét, újabb, biztonságosabb játszótéri elemekre mindig szükség van. Baumgartner Lajossal arra kérte az óvodásokat, óvják az új "ajándékokat".

Lapunk információi szerint a szabadtéri ünnepséggel egyidőben az intézményben nem volt fűtés, a gyerekek   pulcsiban, rétegesen felöltözve játszottak a csoportszobákban. Volt olyan szülő is, aki hazavitte gyermekét - az egyes becslések szerint - 16-17 Celsius-fokosra hűlt intézményből. Noé Antalné intézményvezető kérdésünkre elmondta, szerda reggel váratlanul mondta fel a szolgálatot az áramellátás és a fűtés, de a szolgáltatók már dolgoznak a rendszer helyreállításában, megkezdték a hiva javítását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!