Várpalota

2017.03.13. 19:20

Szeretet és elfogadás - Virággal köszöntötték a hölgyeket a politikusok

Várpalota - Nőnap alkalmából egy-egy szál virággal köszöntötte a várpalotai hölgyeket a belvárosban Kontrát Károly, a térség ország-gyűlési képviselője.

Szabó Péter Dániel

A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára Katona Csaba alpolgármester és Antal László önkormányzati képviselő társaságában a Fő téren nyújtott át virágot az arra sétáló hölgyeknek.

A politikus elmondta, bízik abban, hogy férfitársai nem csupán március 8-án, hanem az év többi napján is kifejezik szeretetüket és tiszteletüket a nők iránt. Ez a nap a hölgyeké. - Nagyon fontosnak tartom, hogy megköszönjük nekik a törődést, a figyelmességet, azt, hogy szeretnek és elviselnek bennünket, férfiakat - mondta el lapunknak Kontrát Károly.

Katona Csaba alpolgármester, Kontrát Károly országgyűlési képviselő és Antal László önkormányzati képviselő a Fő téren
Fotó: Szabó Péter Dániel

Szintén nőnap alkalmából Gőgös Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője is ellátogatott Várpalotára, a szocialista politikus egy-egy szál piros szegfűt nyújtott át a hölgyeknek.

Galambos István, a Jobbik önkormányzati képviselője is fontosnak tartotta a köszöntést, ő a várpalotai piac-
csarnoknál kedveskedett a hölgyeknek egy-egy szál virággal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!