Várpalota

2014.08.25. 17:41

Bemutatkoztak a Fidesz-KDNP berhidai jelöltjei

Várpalota – Történelmi lehetőség előtt áll Berhida, kormánypárti támogatással fejlődő pályára állhat a város, mondta el hétfőn sajtótájékoztatón Punk János, a Fidesz-KDNP berhidai polgármester-jelöltje.

Szabó Péter Dániel

Az ország piacvezető vadászati információs portáljának tulajdonosa és főszerkesztője Punk János, aki végzettségét tekintve repülőmérnök. Régi berhidai család sarja, 1927-ben az akkor 27 esztendős dédnagyapja is elöljáró volt a településen Az elmúlt évtizedekben Várpalotán élt, négy éve költözött vissza szülővárosába. Terveivel kapcsolatban elmondta, a jó városvezetés feladata a munkahelyteremtés ösztönzése, ezzel lehet elindítani a várost a fejlődés útján.

Héninger László, Reider Tibor, Punk János és Szabó Ferenc a sajtótájékoztatón. A képről hiányzik Babai János képviselő-jelölt (Fotó: Szabó Péter Dániel)

– Mielőbb szükség van a városközpont teljes rehabilitációjára, ahogy a közbiztonság megteremtése is alapvető feladat. Állandó rendőrőrsöt kell létrehozni, s a térfigyelő kamerarendszert s bővíteni kell. A harminc éve romokban heverő berhidai kultúrház újjáépítése sem várhat tovább, hiszen így van csak lehetőség a település kulturális és közéletének fellendítésére. Mindezt a helyi vállalkozások, a helyi emberek segítségével kívánjuk elérni – mondta el a Fidesz-KDNP várpalotai irodájában Punk János, aki a képviselő-jelölteket is bemutatta a hétfői sajtótájékoztatón.

– Héninger László vállalkozó a kereskedelemben dolgozik, jelenleg is önkormányzati képviselő, így komoly tapasztalattal rendelkezik. Reider Tibor és Szabó Ferenc szintén vállalkozóként dolgoznak, tősgyökeres berhidaiként jól ismerik a településen élők problémáit, s megoldási javaslataik is vannak. Babai Jánost, a Veszprém Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökét is képviselő-jelöltként indítja a Fidesz-KDNP, ő a párszövetséggel partnerségben lévő Lungo Drom delegáltja is egyben – mondta el a polgármester-jelölt. A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a szomszédos Pétfürdőn 2010-hez hasonlóan ezúttal is Dombi Norbertet indítja a polgármesteri székért a Fidesz-KDNP.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!