Várpalota

2014.05.14. 15:00

Mosolygós kocogás

Várpalota - Mosolyogva kocogott együtt társaival a Bán Aladár Általános Iskola jótékonysági futóversenyén a tavaly még súlyos betegséggel küzdő kisdiák, Szalkai Huba.

Szabó Péter Dániel

Gyógykezelésének támogatására több rendezvényt is tartottak Várpalotán, többek között egy futóversenyt is a Bán Aladár Általános Iskolában. Alig egy évvel a történtek után már Szalkai Huba is ott volt a rajtnál az intézmény udvarán.

Szalkai Huba (elöl) is teljesítette a két kilométeres távot a Bán Aladár Általános Iskola versenyén (Fotó: Szabó Péter Dániel)

- Az összefogás, ami Huba érdekében megvalósult, most érte el igazán a célját, amikor azt látjuk, hogy újra itt van közöttünk. Körülbelül hetvenen futották le a két kört az iskola körül, a diákok mellett lelkes pedagógusok, szülők és nagyszülők is - mondta el dr. Juhász Attiláné, az iskola igazgatója, akitől megtudtuk, hogy a nevezési díjakból befolyt összegből egy közös iskolai kirándulást finanszíroznak. A tanév végén a kislődi kalandpark lesz az úti cél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!