Utazó

2017.02.23. 07:46

Nem megy rá a gatyád a reptéri parkolásra (x)

Sokak szerint a reptéri parkolás a mai napig igazi luxus szolgáltatás, ez azonban mára túlzó kijelentés; a reptéren parkolni egyáltalán nem megfizethetetlen, számos előnnyel bír, így remek választás lehet a rövidebb távol maradás esetében. Való igaz, hogy egy kéthetes nyaralás esetén a parkolási költségek már relatív magasnak mondhatók, de a sávonként csökkenő konstrukciónak köszönhetően még ebben az esetben is megfizethető. Lássuk bővebben

A bud.hu kommunikációjában gyakran hallhatjuk, hogy a reptéri parkolás árai csökkentek annak érdekében, hogy bárki igénybe tudja venni, nem mellesleg a társított szolgáltatások minősége is kiváló. Ennek köszönhető, hogy a mai napig növekszik az érdeklődés a reptéri parkolás iránt, egyre többen érdeklődnek a tudnivalókkal kapcsolatban, illetve egyre hosszabb időtartamú utazások során veszik igénybe.

Parkolás a terminál közvetlen közelében

Érdemes számba venni, milyen parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre a terminál közvetlen közelében. Ezek a parkolók jelentik a leginkább kényelmes megoldást, hiszen egy perc alatt elérhetjük a terminál épületét, nem kell vonszolnunk a csomagjainkat és nem kell bolyonganunk sem a bejáratok között. A Prémium nevű parkoló a legkényelmesebb megoldást nyújtja, hiszen közvetlenül a terminál bejáratánál helyezkedik el.

Ennek megfelelően ez a parkoló rendelkezik a legmagasabb árszabással, így jó szívvel csak rövid tartózkodásra tudjuk ajánlani. Barátságosabb díjszabást határoztak meg azonban a Terminál névre keresztelt parkoló esetében. Ebből a parkolóból is egy perc séta árán elérhetjük a terminál épületét, az árak mégis barátságosabbak a Prémium díjszabásához viszonyítva.

Általánosítva azonban elmondható, hogy ezek a parkolók elsősorban a rövid tartózkodás idejére jelentenek tökéletes választást, illetve érdemes itt bonyolítanunk a kipakolást, ha csak kivittünk valakit a reptérre. Mindkét parkoló esetében ingyenesen igénybe vehető a parkolás, ha a kihajtás megtörténik 5 percen belül, ez azonban naponta csak két alkalommal vehető igénybe, így nem érdemes folyton ki- és behajtani.

Így parkoljunk, ha hosszabb időre utazunk el

A Business névre keresztelt parkoló valódi VIP szolgáltatást kínál mindazok számára, akik hangyányit sem szeretnének aggódni a gépkocsijuk miatt. Itt is rendelkezésre állnak azok a biztonsági intézkedések, amelyek a többi parkolóban, ez esetben viszont kiemelt ügyfélszolgálat is működik.

A kamerás megfigyelőrendszer és a rendszám-felismerő rendszer mellett kiemelt biztosítással védik a gépkocsikat. Mindezek fényében a Business parkoló tökéletes választás lehet abban az esetben, ha kissé hosszabb időre szeretnénk parkolóhelyet bérelni a reptér közvetlen közelében.

Abban az esetben is érdemes lehet igénybe vennünk a reptéri parkolást, ha hosszabb időt szeretnénk külföldön tölteni. Az úgynevezett Holiday parkolók épp azt a célt szolgálják, hogy huzamosabb időre hagyhassuk a parkolóban a kocsinkat, mégsem kelljen vagyonokat fizetnünk. Ma már három különböző Holiday parkoló közül választhatunk.

Noha ezek mindegyike a hosszabb távolmaradás esetére nyújt kiváló parkolási lehetőséget, a csomagajánlatok mégis eltérnek. A különbség a szolgáltatási körökben és az árakban is megmutatkozik, ezért nyaralás előtt érdemes alaposabban is összehasonlítani a három ártáblázatot. Ha alaposan szemügyre vesszük az ajánlatokat, bizonyosan ki tudjuk választani a legmegfelelőbb és legolcsóbb konstrukciót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!