Úrkút

2015.02.22. 10:52

Veszprémi időközi választás - Kiben bíznak Úrkúton?

Úrkút - A délelőtti szentmise után érkezett a községbe Fenyvesi Zoltán, hogy Némedi Lajos kampányát segítse.

Penk Tímea

A járókelőket bátorítja a szavazásra Fenyvesi Zoltán, aki egyúttal ráhangolódik az áprilisi országgyűlési választásra, amelyen őt indítja a Fidesz-KDNP pártszövetség Ajka-Tapolca-Sümeg körzetben. Fenyvesi Zoltán a Naplónak elmondta, hogy hétfőn kezdik az aláírásgyűjtést, és reményeik szerint hamar össze tudják szedni a jelöléshez szükséges mennyiséget.

Ravasz Tibor és Fenyvesi Zoltán Úrkúton

Kész Zoltán ugyancsak megjelent Úrkúton vasárnap délelőtt, hogy szendvicseket vigyen a szavazókörben dolgozóknak. A képviselőjelölt nem megy be a szavazásra kijelölt épületbe, oda a kollégája viszi be az élelmiszert.

Kész Zoltán Úrkúton

Egy helyi szavazó, Somogyi Imréné kérdésünkre elmondta, hogy már leadta a voksát a férjével együtt. Mindig részt vesznek a választáson, hiszen az ő szavazatuk is hozzájárul a falu, és az itt élő emberek sorsához. Nem mindegy, hogy kinek a kezében van az irányítás, hogy kiben bíznak. Később majd tiszta lelkiismerettel reklamálhatnak, vagy éppen nem reklamálnak - ezért fontos a szavazás Somogyi Imréné szerint.

Somogyi Imréné már szavazott


Az időközi választásról itt olvashat részletesen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!