Tihany

2017.06.24. 11:29

Forgalomkorlátozás Tihanynál a hétvégén

Tihany – A június 24–25. között megrendezésre kerülő XIII. Tihanyi Levendula Fesztivál miatt az alábbi forgalomkorlátozás lép érvénybe a településen: június 24-én szombaton a rendezvény helyszíneit a 71-es főútról a 7117-es közlekedési út Balaton-parti szakaszán lehet megközelíteni.

Napló információ

A 7117-es utat Tihany, Völgy utca kereszteződésétől a 71-es számú út irányába egy irányban vehetik igénybe a közlekedők. A parkolás személygépkocsik részére az úttest jobb oldalán biztosított. Június 24–25. között a Major utca egyirányú lesz a Kossuth utca irányából a Levendula Ház Látogatóközpontig, valamint a Csokonai utca teljes hosszában a Geofizika irányából az Egészségház irányába – közölte Orosz Katalin rendőr őrnagy, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszokon. A 71-es főúton  kialakult torlódás elkerülése érdekében a Balatonfüred és Aszófő között haladók számára ajánlott a 7303-as úton közlekedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!