Tapolca

2015.04.07. 13:03

Tapolcai választás – Fenyvesi Zoltán javítaná az életkörülményeket

Tapolca - Becsületbeli ügy lesz a választás a választókerületben élők számára. Erről Fenyvesi Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje beszélt sajtótájékoztatóján.

Tóth B. Zsuzsa

Fenyvesi Zoltán úgy fogalmazott, hogy az elmúlt időszakban a választó kerület mind a hatvan településére eljutott, konzultált az állampolgárokkal. Több, mint harminc kiemelt fórumot tartott, valamennyit közel telt ház előtt. Hálás az állampolgárok aktivitásáért.

– Tapasztalatom szerint az állampolgárok aktívak, érdeklődőek, mindez pedig azt bizonyította, hogy az itt élők számára is becsületbeli ügy lesz az április 12-i választás. Annak tétje, hogy tudunk-e újabb munkahelyet teremteni a városokban, de a kistelepüléseken is. Emellett arra törekszem majd, hogy minden lehetséges eszközzel segítsem a korán kelő magyarok életét és életkörülményeiket javítsam. Ezért ki fogok állni a tervezett béremelések, adókedvezmények, banki elszámoltatás, otthonteremtési program, óvodák építése, a gyerekek ingyenes étkeztetési programja mellett. Szeretném, ha ezen lehetőségek bővülnének is. Jeleztem a kormány felé tett lakossági javaslatokat, úgy tűnik, megoldódhat a tapolcai kórház aktív ágyainak sorsa. A folyamatban levő beruházások befejeződnek, a kormány már rendezte a kórház tartozását is – mondta Fenyvesi Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!