Tapolca

2015.03.31. 11:04

Rig Lajost, a Jobbik jelöltjét támogatják

Tapolca – A Magyar Gazdák és Polgárok Pártja az április 12-i időközi országgyűlési képviselő választáson a Jobbik Magyarországért Mozgalom jelöltjét, Rig Lajost támogatja.

Balla Emőke

A parlamenti pártok közül egyedül a Jobbik állt ki a magyar termőföld és ivóvízbázis védelme érdekében, a Jobbiknak van megvalósítható koncepciója a vidék felemelkedését illetően. Rig Lajos az a jelölt, aki mindig meghallja, mikor a kisemberek bajban vannak, mindig a segítségükre siet, fogalmazott a közleményben Szivák István, a Magyar Gazdák és Polgárok Pártja országos elnöke és Németh György, a Magyar Gazdák és Polgárok Pártja országos alelnöke.

Rig Lajost szakmai felkészültsége, a gazdatársadalom iránti elkötelezettsége, és  emberi értékei okán nyugodt szívvel ajánlják támogatóiknak. Arra kérik a tapolcai választókerületben élő gazdákat, hogy április 12-én szavazatukkal támogassák a Jobbik jelöltjét, Rig Lajost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!