Tapolca

2015.04.09. 06:34

Rágalmazó szórólapok miatt feljelentést tett a Jobbik

Pápa, Tapolca - A tapolcai időközi országgyűlési választási kampányban felbukkant rágalmazó szórólapoknak pápai szálai is vannak – jelentette ki Orbán Imre, a Jobbik Veszprém megyei elnöke.

Polgár Tibor

A politikus sajtótájékoztatóján elmondta, a pártját rágalmazó röplapok miatt nyomozásba kezdett, végül pedig arra a következtetésre jutott, hogy a szálak Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató választásmanipuláló csapatához, valamint Pápára vezetnek.

– A gyalázkodó röplapokat körülbelül tíz napja kezdték el terjeszteni a tapolcai választókerület városaiban. A terjesztőkön keresztül eljutottunk ahhoz a pápai reklámcéghez, amely a terjesztéshez a megbízást adta – közölte Orbán Imre. Hozzátette: a cég vezetője elismerte mindezt, ám megbízója kilétét nem fedte fel. A Jobbik megyei elnökétől megtudtuk, a tapolcai kapitányságon feljelentést tettek az ügyben ismeretlen tettes ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!