Tapolca

2015.03.15. 14:00

Négy napig tartott a mulatság

Tapolca - A Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskolában még a tanári kar tagjai is jelmezbe bújtak a farsangon.

Tóth B. Zsuzsa

Bányai Barbara tanárnőtől megtudtuk, hogy a négy napos program minden korosztály számára kínált elfoglaltságot, kellemes időtöltést. Az óvodások a meghirdetett bohóckészítő pályázat eredményhirdetésén vettek részt, kézműveskedés, fánkevés és táncos mulatság várta az aprónépet.

Az alsó és a felső tagozatosok farsangi mulatságán jelmezes felvonulás, karaoke várta a diákokat, valamint tréfás vetélkedők tették vidámabbá az iskolát.

A Nagyboldogasszony iskolában idén tavasszal még a tanári kar tagjai is jelmezbe öltöztek a vidám farsangi mulatságra
Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A bálban aztán Dobó Zoltán polgármester és Rohály János igazgató köszöntő szavait követően a nyolcadik osztályosok keringőztek, majd az Acro Dance és a Basic Stúdió táncosai szórakoztatták látványos műsorukkal a közönséget. A vidám est folyamán játékos vetélkedő, a Folly Arborétum borbemutatója, házi finomságok, majd természetesen hajnalig tartó zene és tánc várta az iskola pedagógusait, a szülőket, vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!