Tapolca

2015.03.24. 15:50

Tapolcai választás - Kisebb adókulcsot szeretne a MIÉP

Tapolca - Időközi választást tartanak Veszprém megye 3. számú országgyűlési egyéni választókerületében. Ezúttal Horváth Magdolna, a MIÉP jelöltje mutatkozik be.

Napló-információ

Horváth Magdolna vagyok. Tapolcán születtem. Az általános és középiskolát itt végeztem, majd dekoratőr és reklám szakmát sajátítottam el Budapesten. Jelenleg itt, Tapolcán működtetünk családi vállalkozást. A MIÉP-nek kezdetektől tagja vagyok, ezért megtisztelő számomra a felkérés.

Horváth Magdolna jelölt
Fotó: archív

A választókerület minden településénél jelentős, és eddig kihasználatlan lehetőségeket tartogat az idegenforgalom és az ehhez kapcsolható ágazatok. Forrásvizeink, gyógyvizeink, Hévíz és a Balaton közelsége szintén jelentős kihasználatlan lehetőségeket tartogatnak. A Tapolcán található barlangterápiát, a melegvizű és szabadtéri strandokat is a fejleszteni kellene. Sümeg és térségében a lovas és a borturizmus támogatása lehet cél. A biztonságérzet javítása miatt a közbiztonság erősítése, a közutak, kerékpár utak, járdák, közparkok felújítása és építése elengedhetetlen. Fejleszteni kellene a választókerület minden egészségügyi intézményét, a belgyógyászat mellett a sebészetet újra működtetni kellene Tapolcán is. Elengedhetetlen az egészségügyi intézmények megfelelő számú szakképzett orvossal és ápoló személyzettel való feltöltése, a tárgyi feltételeken túl. Sajnos sem a korábbi, sem a jelenlegi kormányzat nem tesz megfelelő intézkedéseket a fiatalok helyben és az országhatárokon belül tartása érdekében. A pályakezdő fiatal vállalkozásokat kamatmentes kölcsönökkel, adókedvezményekkel kellene segíteni. A kisebb jövedelemhez kisebb adókulcs kellene. Tenni kellene a magyar társadalom minden korosztályáért, minden tagjáért.

Szerkesztőségünk nem vállal felelősséget a beküldött bemutatkozások tartalmáért, azokat változtatás nélkül közli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!