Tapolca

2014.04.04. 13:55

Két új kerékpár polgárőröknek

Tapolca - Már használják azt a két új kerékpárt a polgárőrök, amelyet a napokban vettek át a Tamási Áron Művelődési Központ előtt.

Szijártó János

A két biciklit az Országos Rendőrfőkapitányság támogatásával kapta meg a tapolcai egyesület, Dézsi János a polgárőség járási koordinátora utánajárása, önzetlen segítsége folytán. Vörös Béla elnök és Szalkai Zsolt ügyvivő alelnök külön köszönetet is mondtak ezért a nyugállományú rendőrtisztnek. Vörös Béla arról is szólt, hogy autóra lehet pályázni, azonban ennek elindításához még több előzetes egyeztetés is szükséges. Szalkai Zsolt szerint ha a jármű fenntartásához, a közös használat fejében a rendőrség és az önkormányzat is hozzájárul, akkor a pályázatot érdemes elindítani minél előbb.

Két új kerékpárt kaptak a tapolcai polgárőrök. Császár László polgármester (jobbról a negyedik) a város nevében gratulált (Fotó: Szijártó János)

A kerékpárok ünnepélyes átadásán részt vett Császár László polgármester is, aki gratulált, majd ki is próbálta az egyik stabil szerkezetű gépezetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!