Sümeg

2014.04.14. 06:02

Hanghullámról az X-Faktorba

Sümeg - Az X-Faktorba kapott meghívást több versenyző, akikre a Hanghullám tehetségkutatóról megjelent anyagokban figyeltek fel a tévécsatorna munkatársai, jelentette be Rátosi Ferenc polgármester az l. Sümegi Hanghullám középdöntőjén április 13-án a Kisfaludy művelődési központban.

Tisler Anna

A második fordulóban a zsűri tagjai nem csak a pontszámokkal, de szövegesen is értékelték a produkciókat.

A maximális 40 pontot egy versenyző, a sümegi Buzási Szabolcs érte el.

- Eszembe sem jutott dalom előadása után, hogy mind a négy tagtól a maximális tíz pontot kapom, ugyanis észrevettem, hogy egyszer hibáztam – válaszolta kérdésünkre Szabolcs.

Az egyetemista fiú mögött sok éves színpadi gyakorlat és több tehetségkutató verseny van. Tavaly ő lett korosztályában a Balaton hangja.

Farkas Attilától megtudtuk, a Bánki középiskola szakképzős osztályának végzős diákja. Szeretné, ha felnőttként a zenével foglalkozhatna.

A sümegi versenyzők közül bejutott Szeidl Hajnalka és Cseh Anna is. Tapolcáról Torma Tamás és Bozsogi Meya Mária kapott még egy lehetőséget, Csabrendekről Farkas Szabina Judit, Ajkáról Farkas Attila, Veszprémből Gotthard Ádám, Lakatos Bence és Thurzó Ágnes, Hidegkútról Borsos Dominika. A június elsejei döntőn hallhatják az érdeklődők a tapolcai Rock-Inger zenekart valamint Szűcs Tamást és Tulok Mátyást is.

A döntőbe jutott versenyzők Márióval, a zsűri elnökével (Fotó: Tisler Anna)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!