Sümeg

2017.02.15. 18:30

Ajándék az ajándékért

Sümeg - Jót tenni jó, ha mindenki szeretettel fordul a környezete felé, rá is visszaáramlik a szeretet, és mindenki élete boldogabb lesz.

Tisler Anna

Ennek jegyében ajándékozta meg szerdán a Veszprém Főegyházmegyei Karitász igazgatója, Szijártó László és Nagy József kanonok azokat a kisdiákokat, akik részt vettek a segélyszervezet karácsony előtti cipősdoboz-akciójában.

Szijártó László elmondta, hogy a sümegi Ramassetter iskola diákjai a harmadik legtöbb ajándékot adták. Köszönetet mondott a segítségért a pedagógusoknak és a szülőknek.

A 2. A osztály nevében Manohar Áron vette át a társasjátékot Nagy Józseftől, mellette Szijártó László és Lovró Krisztina tanítónő
Fotó: Tisler Anna

A megyében összegyűjtött ajándék ezer, nehéz körülmények között élő kisgyermek karácsonyát tette boldogabbá Veszprém megyében és Kárpátalján. A Ramassetter iskolából az 1. T, a 2. A és a 3. T osztály készített ajándékot, amelyet a szervezők társasjátékkal, naranccsal és szentképpel köszöntek meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!