Sümeg

2014.08.26. 15:30

A jelenlegi polgármester és a jelöltek tervei

Sümeg – Infrastruktúra, idegenforgalom, közbiztonság, egészségügy, szociális háló és sport került többek között előtérbe a jelenlegi polgármester és az általa kedden délután bemutatott jelöltek rövid programismertetőjében.

Szijártó János

Az önkormányzati választásokon ismét induló füg- getlen sümegi polgármester, Rátosi Ferenc és az őt támogató, vele közös tájékoztatón bemutatkozó hét képviselőjelölt kedden tartotta program-ismertetőjét.



Rátosi Ferenc újra indul a választásokon, egy teljes testületre való jelölttel együtt (Fotó: Szijártó János)

Mics Ferencné, Horváth Tibor, Tajcs Sándor, Kovács László, Molnár Gábor, Trombitás Ottó és Oszkó István egyénileg is ismertették terveiket, természetesen mindenki a szakterülete alapján. A jelöltek közül csak Oszkó István tagja pártnak, konkrétan a Jobbik helyi szervezetének vezetője, míg a többiek függetlenként méretik meg magukat októberben. Rátosi Ferenc kiemelte a tanuszoda rövidesen megkezdődő építését, amely jövő szeptemberre már fogadja a gyerekeket. A termálvíz későbbi hasznosítása szintén kiemelt feladat, mint ahogy a felszíni vizek elvezetése, a városszépítés, az elesettek segítése, de a sport, azon belül a futball és a harcművészet támogatása, fejlesztése is. Elhangzott, hogy a polgárőrség eddigi eredményes tevékenysége a továbbiakban is a sümegiek biztonságát szolgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!