Sport

2015.03.19. 17:10

Veszprém-Baja: Egy híján húsz pont kell

Már egy sima siker is sokat érhet a Hoya Pannon Egyetem Veszprém NB I/B-s férfi kosárcsapat számára pénteken a Baja ellen, azonban, ha képes lenne legalább 19 ponttal nyerni, akkor a harmadik helyre léphetne előre.

B. Virág Rita

Két igazán idegőrlő, hosszabbításban kivívott siker után önbizalommal telve várhatja a pénteki rangadót a veszprémi kosárlabda-együttes a Baja ellen.

– Szeretnénk jó mérkőzést vívni, és jó hír, hogy végre teljes csapattal állhatunk ki, hiszen felépült Vertetics Ádám irányítónk is – kezdte Mérész Csaba, az egyetemisták szakvezetője.

A Baja nincs kirobbanó formában, több nem várt vereséget is összeszedett, ellenben a Veszprém két remek győzelemmel zárt le végérvényesen egy rossz sorozatot.

– A Baja külső dobásaira, illetve a palánk alatti játékára oda kell figyelnünk. Elmondhatom még, hogy sokat futnak, gyorsan értékesítik a helyzeteiket, ezért szeretnénk majd lassítani a játékot – mondta el a tréner. Mérész Csaba hozzátette még, jó lenne legalább 19 ponttal nyerni, hiszen akkor helyet cserélne a két csapat a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!