Sport

2014.11.09. 12:10

Kecskemét–Sümeg: Vereség a bajnoktól

A papírforma érvényesült a Kecskemét–Sümeg NB I-es férfi röplabdameccsen, ahol a vendéglátó, bajnoki címvédő simán nyert Veszprém megyei riválisa ellen.

B. Virág Rita

Kecskemét–Sümeg 3:0 (16, 13, 23)
Kecskemét, 400 néző. Sümegi RE: Dolgos, Szabó G., Soós, Lesznyik, Kaposi,Varga. Csere: Madár (liberó), Schildkraut. Edző: Markó G.

Kemény nyitásokkal kezdett a Kecskemét, amikkel alaposan meggyűlt a baja a Sümegnek. A vendégek végig kínlódtak a nyitásfogadásokkal és csak futottak az eredmény után. Az első két szettben nem is találták a ritmust, gyorsan 2:0-ra elhúzott a bajnoki címvédő.

A harmadik játszmában már sokkal fegyelmezettebben, taktikusabban röplabdázott a Sümegi RE, és végig fej fej mellett haladt nagy- nevű riválisával. A játszma végén aztán a nagyobb játék-erőt képviselő Kecskemét rutinosan megoldotta helyzeteit és megszerezte a győzelmet.

Markó Gábor: – Sajnos nem mindenki tudta azt a szintet hozni, ami az NB I élvonalában szükséges. Egyáltalán nem vagyok elégedett, csak a harmadik szettben mutatottakkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!