Sport

2015.02.18. 11:15

Várpalotán is véget ért a teremfoci, a Kutyaütőké a bajnoki cím

A Kutyaütők csapata nyerte meg a 2014/15-ös városi téli teremlabdarúgó kupát, miután a döntőben 4:2-re legyőzte az Eldorádót.

B. Virág Rita

A Gál Gyula Városi Sportcsarnokban november óta zajlott a téli teremlabdarúgó kupa. A 24 résztvevőnek nem kellett csalódnia, mindegyik csapatnak hétről, hétre játéklehetőséget biztosítottak a szervezők. Az utolsó hétvégén a végső helyezések sorsa dőlt el.

A várpalotai teremlabdarúgó kupát a Kutyaütők nyerte el (Fotó: Mazák Lajos)

Eszerint az idén az In Team csapata végzett a bajnokság utolsó helyén, miután kikapott a Gerardtól 3:0-ra. A Bermuda a Kft-t verte 3:2-re, így a 21. hely lett az övé. A Boombastic szerezte meg a 19. pozíciót miután 3:0-val lépett át a Roló Mesteren. A 17, helyért szoros meccsen nyert a Söprögetők 3:2-re a Satelit ellen. A The Crew alaposan eltángálta a Fincsit a 15. helyért, 11:3-mal biztosította be sikerét. A Blue Angels sem hagyott esélyt az El Madridnak (6:0) a 13. helyért folyó párharcban. A Kolping és a Bűn Team csatája döntetlent hozott (2:2), végül büntetőkkel utóbbi nyert 2:1-re és lett övé a 11. pozíció.Megérkeztünk az első tízbe, ahol a 9. helyért az Ősi 4:0-ra verte a Santost. Kiegyenlített, izgalmas mérkőzésen dőlt el a hetedik hely: a Black Horses végül 6:5-re legyőzte a Csavargókat. A Kastélydomb Napolit írhattuk fel az ötödik helyre, miután a Piranhát 5:2-re verte.

A kisdöntőben a Flamengónak esélye sem volt a Siroccó ellen, amely 7:2-es győzelemmel állhatott fel a dobogó legalsó fokára.

A fináléban bebizonyosodott, nem is olyan kutyaütők a Kutyaütők, hiszen 4:2-re nyert az Eldorádóval szemben és ezzel elnyerte a 2014/15-ös évad bajnokának járó díszes serleget és persze az aranyérmet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!