Sport

2014.07.17. 11:30

Válogatott csatárt igazolt a Lombard Pápa

Egyéves szerződést kötött a korábbi NB I-es gólkirály és hatszoros magyar válogatott Waltner Róberttel a Lombard Pápa élvonalbeli focicsapata – tudtuk meg Szemán György klubigazgatótól.

Polgár Tibor

Waltner gólokban gazdag pályafutása során megfordult többek között a Videotonban, az Újpestben, a Vasasban és a Zalaegerszegben. A kapu előtt életveszélyesnek tartott csatár a zalai kék-fehérekkel aranyérmes lett az NB I 2001/2002-es kiírásában. A 2007/2008-as szezonban a magyar élvonal gólkirály volt, 22 mérkőzésen 18 találat fűződött a nevéhez. Ugyanebben az évben a sportnapilap osztályzatai alapján ő lett a bajnokság legjobb játékosa. A 37. életévét szeptemberben betöltő rutinos támadó legutóbb a másodosztályú Siófok játékosa volt.

Szemán György a további erősítésekkel kapcsolatban elmondta, előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Ferencvárossal Csilus Tamás és Gál Szabolcs kölcsönvételével kapcsolatban, a két fiatal labdarúgó minden bizonnyal egy évig Pápán folytatja pályafutását kölcsönjátékosként. Ugyancsak nagyon közel van a szerződése aláírásához Benkő Krisztián, aki legutóbb Svédországban futballozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!