Sport

2014.09.14. 11:50

Újra megosztozott a pontokon a Veszprém

Továbbra is várat magára az első veszprémi győzelem a labdarúgó NB III-ban. Simon Attila legénysége most a Tatabányával ikszelt.

B. Virág Rita

Veszprém FC–Tatabánya 2:2 (1:1)
Veszprém, 200 néző. V.: Mód. Veszprém FC: Kádár – Venczel, Garai, Császár, Bolla (Kuti) – Zsély (Baldauf), Németh, Burcsik, Tóth (Hanák) – Skriba, Pavlitzky. Edző: Simon Attila. Tatabánya FC: Frank – Krupánszki, Kovács, Csonka, Sebők – Lajer, Farkas (Móri), Szabó R. (Balázsovics), Tóth – Márkus, Folmer (Árvai). Edző: P. Nagy László.

A 38. percben baloldali vendégtámadás végén a hazai csapat védelmi hibája után Folmer lőtt a kapu közepébe, 0:1. A 42. percben Pavlitzky betört a 16-oson belülre, ahol felrúgták, Németh csapott le a szabad labdára és bal lábbal, a bal alsó sarokba lőtt, 1:1. A 48. percben középpályás labdaszerzést követően Baldauf hozta helyzetbe Skribát, aki magabiztosan értékesítette a ziccert. 2:1. A 70. percben a vendégek végezhettek el szögletet, a labda ide- oda pattogott, de nagy üggyel, bajjal végül Sebők bekotorta a kapuba, 2:2.

Továbbra is nyeretlen a VFC (Fotó: Zwicker Tamás)

Jó iramú, fordulatokban gazdag mérkőzést játszottak a csapatok, ahol megérdemelt pontosztozkodás született.

Simon Attila: - Állítólag jó mérkőzést látott a nagyérdemű, melyen az elmúlt hetekhez képest jó teljesítményt nyújtottunk. Ezt viszont a padon nem így éltem meg,sajnálom hogy nem született meg az első győzelmünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!