Sport

2014.11.18. 16:05

Törteli Balázs nagyon kiütötte ellenfelét

Tatabánya, Veszprém - A hatodik menetben kiütötte ellenfelét Törteli Balázs a Tatabányán rendezett profi ökölvívó gálán. A volt veszprémi bunyós fantasztikus formában van.

Horváth Gábor

A Nemesvámosról származó, jelenleg Székesfehérváron bokszoló Törteli Balázst nem kedvetlenítette el, hogy eredeti ellenfele megsérült.

A 22 esztendős öklöző Kovács Attilával vívott volna nagyváltósúlyú magyar bajnoki címmecset, és a híres Vipera a szombat esti mérkőzés után talán egy kicsit meg is nyugodott, hogy sérülés miatt le kellett mondania az összecsapást . Törteli beugró ellenfele a szentesi Duka Krisztián volt, aki helytállt, de nem sok esélye volt a kirobbanó formában lévő Törteli ellen.


Törteli Balázs (középen kék felsőben) remek formában van
Fotó: archív

- Remek hangulat volt a tatabányai sportcsarnokban, sokan érkeztek Fehérvárról és Veszprémből is. Végig az én akaratom érvényesült, pedig nem igazán feküdt nekem ellenfelem stílusa. Nem igazán találtam a távolságot, de az utolsó, hatodik menetben aztán sikerült bejeznem a meccset - nyilatkozta a Naplónak Törteli, aki egy jobb felütés bal felütés kombináció után küldte padlóra vetélytársát. A kiváló ökölvívó ezzel nyolcadik hivatalos meccsét is behúzta, profi pályafutása alatt most nyújtotta a legjobb teljesítményt. Érik tehát a nagy összecsapás Kovács Attilával, a rangadó januárban, vagy februárban jöhet össze. elképzelhető, hogy Törteli decemberben is ringbe lép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!