Sport

2015.02.25. 10:55

Tornagyőztesek a várpalotai öregfiúk

Nagyszabású felnőtt- és öregfiúktorna házigazdája volt a Sóstói Stadion műfüves pályája, ahol a Várpalotai Bányász SK alakulata biztosan hódította el a szeniorok győztesének járó trófeát.

B. Virág Rita

Tizennégy csapat nevezett az ötödik alkalommal megrendezett Mezővári József és Kiss Lajos labdarúgó emléktornára. A kis- és nagypályás futballkupára összesen hat felnőtt- és nyolc öregfiúk-alakulat adta le a nevezését.

Az öregfiúktornát végül a Várpalotai Bányász SK társasága nyerte meg, miután a fináléban 2:0-ra verték meg a maroshegyieket.

A fehérvári tornát meggyőző fölénnyel nyerte a Várpalota (Fotó: VBSK)

A gólkirályi címet is a VBSK-t képviselő Bogdán István hódította el, míg a legjobb játékosnak járó különdíjat az ezüstérmes csapatból Zab Zoltán érdemelte ki. A szervezők a kapusok közül Balogh Jánost (Válasz) dí- jazták meggyőző teljesítményéért.

A felnőtteknél a Videoton U18-as együttese győzött, megelőzve a Sárosd csapatát.

Az öregfiúknál győztes várpalotaiak névsora (a fotón balról jobbra, az álló sorban: Blaski Gábor, Horváth Tamás, Vékony Csaba, Hardi János, Hardi Róbert. Guggolnak, ugyancsak balról jobb-ra: Lukács Tamás, Bódis Zoltán, Bogdán István, Pencz Norbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!