Sport

2014.10.28. 12:10

Több fronton is sikeres dartsosok

Az elmúlt időszakban több fronton is sikeresen szerepeltek a zirci Wings Dart Club játékosai.

Kaufmann Krisztián az osztrák soft csapatbajnokságon a Szalon DK1 Masters csapatában szerepel. A három győzelem mellett egy döntetlent játszó soproni együttes a masters bajnokság első helyéről várhatja a pontvadászat folytatását.

A sikeres zirci dartsosok, balról: Tóth József, Kozmor József, Kecskés Adrien, Kaufmann Krisztián és Lukács Tamás (Fotó: Horváth Gábor)

A zirciek tájékoztatása szerint játékosuk, Lukács Tamás nem talált legyőzőre a Veszprém Megyei Darts Szövetség által Noszlopon rendezett steel egyéni nyílt versenyen, ahol 25 főt felvonultató felnőttmezőnyben végzett az első helyen. Az Észak-Dunántúli Magyar Darts Liga steel versenysorozata két fordulóval folytatódott. A negyedik versenyre a győri ETO Parkban került sor, míg az ötödik vetélkedést a zirci művelődési házban rendezték. Mindkét megmérettetésen Kaufmann Krisztián nyert, így négy pont előnnyel várja az október 31-ei zirci folytatást. Mögötte Kozmor József (Szombathely), Tóth József (MDSZ), Kőműves Sándor (Wings D. C.) a sorrend.

Az országos döntőre jelen állás szerint Kaufmann, Kőműves, Lukács, Csoltó Krisztián (mind Wings D. C.), Tax Tibor (MDSZ) és Jáhni Péter (Centrum SE Veszprém) jogosult.

Címkék#Zirc#darts

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!