Sport

2017.05.15. 07:58

Íme a forduló válogatottja, plusz: videó a botrányos meccsről!

Veszprém - Két gólt is szerzet a hosszabbításban a Tihany, amely három ponttal távozott Zircről. A vendégektől a 97. percben betaláló védőt emeltük ki, több csapat is két játékossal képviselteti magát a forduló válogatottjában.

Horváth Gábor

A győzelemért is harcban volt a PV 2000 Öskü FC Balatonfűzfőn, a találkozó végül 3:3-as döntetlent hozott és ez is bravúrnak számít a vendégektől (a hazaiak pedig nagy esélyt szalasztottak el a harmadik hely bebiztosítása felé vezető úton). Az első két ösküi gólt Talián Krisztián szerezte, mellette Hollósi Zsolt kapus került be együttesünkbe.

A Balatonfüredi FC hazai környezetben kiütötte a Balatonalmádi SE csapatát, a 6:0-ás meccsen Tóth Levente mesterhármast szerzett, Miskei István duplázott. A Várpalotai BSK nagyot csatázott a Cseténnyel, a palotaiak hátrányból álltak fel, és 3:2-re nyertek. A vendéglátó alakulatból Szeleczki Attila teljesítményét emeltük ki.

A Perutz FC tovább halad a bajnoki cím felé, a pápaiak a papírformának megfelelően könnyedén győztek (0:4) a sereghajtó Péti MTE otthonában, a mérkőzésen Szedlacsek Balázs háromszor is a kapuba talált.

Jókora meglepetésre a Gyulafirátót idegenben "mészárolta le" (1:6) az élmezőnyhöz tartozó Kristályt, igaz, az ajkaiak tartalékosan léptek pályára. A vendégek közül Kovács Krisztián az előző heti mesterhármas után ezúttal négy találatig jutott, mellette Zágor Zsolt került be csapatunkba.

A zöldmezes magyarpolányiak remek teljesítményt nyújtottak a Devecser ellen Fotó: Penovác Károly

Fontos sikert aratott a Magyarpolány, amely három ponttal tisztelte meg új öltözője átadásának alkalmát. A Devecser ellen 2:0-ára győző együttesből Gottfried Rolandot és Polt Pétert válogattuk a forduló legjobbjai közé.

A tihanyiak kétszer is eredményesek volt a maratoni hosszabbításban a Zirc otthonában és ezzel 3:2-re nyertek. A mindent eldöntő találatot a 97. percben Stáhl Krisztián szerezte.

Kapus

Hollósi Zsolt (Öskü)

Hátvédek

Szeleczki Attila (Várpalota)

Gottfried Roland (Magyarpolány)

Stáhl Krisztián (Tihanyi FC)

Zágor Zsolt (Gyulafirátót)

Középpályások

Kovács Krisztián (Gyulafirátót)

Polt Péter (Magyarpolány)

Miskei István (B.-füred)

Tóth Levente (B.-füred)

Csatárok

Talián Krisztián (Öskü)

Szedlacsek Balázs (Perutz FC)

Összefoglaló a Zirc-Dudar - Tihany összecsapásról:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!