Sport

2014.12.26. 10:00

Tanítvány és mester dobogója

Veszprém - A biliárdosok utolsó 2014-es versenyén párosban mutathatták meg tudásukat a résztvevők. Az ifjú veszprémi induló izgalmas küzdelemben lett második.

Horváth Gábor

Különleges megmérettetéssel zárták az évet a biliárdosok, akik az idei záróviadalon párban küzdöttek a helyezésekért.

A veszprémiek fiatal kitűnősége, Szolnoki Olivér mesterével, Tóth Sándorral indult a versenyen, amely mint később kiderült komoly izgalmakat tartogatott.

A duó nagyon magabiztisan kezdte a küzdelmet, s főágon jutott be a legjobb nyolc közé. A folytatásban a Tóth- Szolnoki kettős aztán Péli Gábor és Faragó Lajos ellen 8:2 arányban bizonyult jobbnak. Az elődöntőt Szolnokiék a zalaegerszegi csapat kiválóságaival, Borbás Bertolddal és Molnár Imrével játszották, s nyerték remek küzdelemben 8:7 arányban.

Szolnoki Olivér ezüstéremmel zárta a jól sikerült évet
Fotó: archív

Az igazán nagy csata azonban még hátravolt.

A fináléban Pieler Gergely és Cser-Kis Krisztián volt az ellenfelük.

Olivér és edzője 7:4 arányban is vezetett, de remek játékkal a vetélytárs fordítani tudott, így a mérkőzés végeredménye 7:8 lett. Ezzel mester és tanítványa a második helyet szerezte meg az idei év utolsó versenyén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!