Sport

2014.04.01. 16:05

Szoros küzdelmek

Balatonalmádi - Kiváló eredményeket értek el Veszprém megye sportolói a Bucsy Balázs emléktornán a közelmúltban.

Kovács Erika

A Vívó Diákolimpia II.-III.-IV.-VI. korcsoport országos döntőit Bucsy Balázs emlékére, a város önkormányzata támogatásával a Györgyi Dénes Általános Iskola tornacsarnokában rendezte meg a Veszprém Megyei Vívó Szövetség, női-férfi kard és tőr fegyvernemekben, egyéni és csapatszámokban. A versenyeken összesen 88 iskola képviseletében 255 egyéni induló és 19 csapat szoros küzdelemben döntötte el a győzelmet és a helyezéseket. A bajnokságot Keszey János, Balatonalmádi város polgármestere nyitotta meg, megemlékezve a verseny névadójáról, a neves testnevelőről. A versenyeket megnézte Navarrete József olimpiai ezüstérmes kardvívó és Szlovenszky Lajos, a Magyar Vívó Szövetség szakmai alelnöke.

A versenyeken összesen 88 iskola képviseletében 255 egyéni induló és 19 csapat szoros küzdelemben döntötte el a győzelmet (Fotó: Kovács Erika)

 

Megyénket a veszprémi Dózsavárosi Diáksport Egyesület képviselte: Németh Levente, Mecséri Mátyás, Krizmanics Máté, Szauter Benedek, Érsek Titusz, Lengyel Katalin, Bettes Gabriella, Samu Luca. Lengyel Dorottya, Lengyel Katalin és Borscs András.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!