Sport

2014.09.24. 18:15

Színvonalas asztalitenisz-viadal Palotán

Várpalota - A megye legjobb utánpótlás-versenyzői találkoztak a településen rendezett asztalitenisz-megmérettetésen.

Horváth Gábor

A helyezések küzdelmes és színvonalas mérkőzéseken dőltek el. A Várpalotai Bányász SK és a megyei szövetség által közösen rendezett viadal remekül sikerült, a hangulatra sem lehetett panasz, a résztvevőket szép számmal kísérték el a szülők és sportvezetők.

Eredmények, leány újonc II, egyéni: 1. Fazekas Kata-lin, 2. Fazekas Panna, 3. Hriczu Emese (mind a hárman Veszprémi Rendőr SE). Fiú újonc II, egyéni: 1. Hriczu Sebestyén (VRSE), 2. Nagy Máté (VBSK), 3. Pósfai
Márton és Fröhlich Boldizsár (VRSE).

Leány újonc I összevont, egyéni: 1. Hadadi Aliz, 2. Szabó Viktória, 3. Gárdonyi Dóra és Fazekas Panna (mindannyian VRSE).

Fiú újonc összevont, egyéni: 1. Hriczu S., 2. Vajda Gergő, 3. Rauscher Géza (VRSE).

Leánypáros, serdülő: 1. Gárdonyi Szabó, 2. Hadadi Hriczu, 3. Fazekas K. Fazekas P. (VRSE).

Fiúpáros, serdülő: 1. Golarits Márton Hriczu S. (VRSE), 2. Vajda Rauscher, 3. Kecse Adrián Bierbauer Nándor (VBSK), 4. Urbán Erik Nagy M. (VBSK).

Leány serdülő, egyéni: 1. Hadadi, 2. Gárdonyi, 3. Szabó. Fiú serdülő, egyéni: 1. Golarits, 2. Rauscher, 3. Urbán és Vajda. A következő ilyen találkozót október 11-én, szombaton 8.30-kor tartják. Az alkalomra a szakosztályok versenyzőin kívül a megye általános és középiskolásainak jelentkezését is várják a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!