Sport

2015.01.23. 15:09

Sümegi RE: Szükség van a bravúrra

A volt válogatott játékos, Schildkraut Krisztián nélkül folytatja szereplését a férfi röplabda NB I-ben a Sümegi RE alakulata, amely a hétvégén Pécsre utazik.

B. Virág Rita

Nagyszerű győzelem után – a Pénzügyőr ellen 3:2-re nyert a Sümeg – most újabb sikerre szomjaznak Markó Gábor szakvezető tanítványai.

– Nagyon bízom benne, hogy rend lesz a fejekben. Többször elmondtam a srácoknak, olyan kilengések nem férnek bele, mint amit a Pénzügyőr elleni összecsapáson is mutattunk. Teljes odafigyelést várok mindenkitől.

Az ősszel a Sümeg hazai pályán   könnyedén, 3:0-ra verte a Pécset. A PTE-PEAC alakulata jelenleg tizedik a tabellán, míg a Sümeg a hatodik, de ahhoz, hogy utóbbi továbbra is a felsőház stabil tagja maradjon, a három pont megszerzése szinte kötelező.

– Ha szeretnénk tartani a pozíciónkat ahhoz szükség van idegenbeli bravúrokra is.  – szögezte le Markó Gábor, szakvezető.

Kaposi Józsefné, a Sümegi RE elnöke elmondta,  szerződést bontottak Schildkraut Krisztiánnal,  a korábbi válogatott feladóval. Az ok igen egyszerű, a budapesti lakhelyű játékos sajnos csak heti egy edzésen tudott részt venni, ami ezen a szinten nem elegendő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!