Sport

2015.01.30. 10:40

Sümegi RE-Debrecen: Nincs zsebben a meccs

Bár a tabella alapján a Sümegi RE a Debrecen elleni mérkőzés esélyese, ez még nem elég arra, hogy sikerrel is vegyék az akadályt a Markó-fiúk. Tenniük kell érte hazai közönségük előtt.

B. Virág Rita

Remek szériát tudhat maga mögött a Sümegi RE NB I-es férfi röplabda együttese: az idén még nem kapott ki, s behúzhatja harmadik győzelmét is, amennyiben szombaton legyőzi aktuális riválisát, a Debrecent.

– Sajnos kissé megfogyatkoztunk a héten. Gőczi Roland hetek óta betegeskedik, most sem számíthatok rá, ráadásul Madár Máténak csonthártya gyulladása van, begipszelték a kezét, nem tud játszani – tájékoztatott Markó Gábor, a SRE edzője.

A tréner hozzátette. ettől függetlenül csalódott lenne, ha hazai pályán nem tudnák két vállra fektetni a DEAC-ot.

– Ellenfelünk jó képességű, fiatal gárda, s bár most a mezőny végéhez tartozik, lebecsülni tilos őket. Azt mondtam a srácoknak, csakis teljes koncentrációval nyerhetünk. Nem szeretném meglátni, hogy bárki is könnyedén veszi a mérkőzést. Minden poszton jobbak vagyunk, de szeretném, ha ezt meg is mutatnánk – hangsúlyozta az edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!