Sport

2013.07.30. 10:49

Strandröplabda: a második körben duplázott a tavalyi bajnok

Balatonfüred - A második fordulót rendezték meg a SMASH strandröplabda bajnokságban.

Horváth Gábor

A Kisfaludy strandon helyet kapó viadal kiváló időt, sok résztvevőt és persze látványos csatákat hozott. A háromfordulós sorozat második versenynapján összesen 103 induló mérette meg magát: az amatőröknél öt csapat, a férfiaknál 17, a hölgyeknél 11, a vegyes párosoknál pedig 16 alakulat igyekezett minél jobb helyezést elérni.

A dr. Horváth Balázs-Ruppl Tímea kettős mindenkit megelőzött a vegyes párosok mezőnyében (Fotó: Penovác Károly)

A hangulattal és a színvonallal ezúttal sem volt probléma, a szervezők tájékoztatása szerint a nagy hőség és a tömeg ellenére kiválóan sikerült az idei bajnokság második fordulója.

A vegyes párosok csatáját a dr. Horváth Balázs-Ruppl Tímea duó (Budapest, Pécs) nyerte. A tavalyi bajnok dr. Horváth duplázni tudott, ugyanis  Kovács Róberttel az oldalán  a férfiak küzdelmében is első lett. A hölgyeknél veszprémi kettős bizonyult a legjobbnak, Kovácska Mária és Tobak Eszter nyert. Az amatőröknél hárman alkottak egy csapatot, a győzelmet a Simon Márton-László Bálint-László Dániel trió szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!