Sport

2017.05.29. 15:45

Sportlövők az év legjobbjai

ZIRC - Ünnepélyes keretek között adták át a közelmúltban a Zirc Város Sportjáért kitüntetéseket a városházán.

Kelemen Gábor

Zirc Város Önkormányzata az idei évben két sportoló és egy edző-klubvezető tevékenységét ismerte el. Ezúttal a sportlövők vitték a prímet, Zirc város utánpótlás-sportolója Vágenhoffer Dávid, Zirc város felnőtt sportolója Panyi Kinga lett a tavalyi eszten-dőre vonatkozóan. Mindketten az MTTSZ Területi Klub Zirc tagjai. Felkészítő edzőjük Varjas József, aki a Magyar Sportlövők Szövetségének kitüntetésében részesült a minap. A sportlövő fiatalok évről évre kiemelkedő eredményeket érnek el, rendre bejutnak az iskolák számára kiírt versenyek országos döntőjébe, ahol nem csak Zirc városát, hanem sok esetben a megyét is képviselik.

Különdíj átadására is sor került, Nagy Krisztián labdarúgóedző, a Football Club Zirc Sportegyesület elnöke eddigi munkásságának elismeréséért Zirc Város Sportjáért kitüntetésben részesült. A szakember hosszú évek óta foglalkozik az utánpótlás-neveléssel. A zirci sportpálya elmúlt években végbement fejlesztésében is elévülhetetlen érdemei vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!