Sport

2014.09.15. 14:40

Sopronban javítana a Pápa

Kedden 14 órától a másodosztályú Soproni VSE vendégeként folytatja a küzdelmeket a labdarúgó Liga-kupában a Lombard Pápa élvonalbeli focicsapata.

Polgár Tibor

Az elmúlt napok esőzései miatt hétfőn módosították a találkozó eredeti kezdési időpontját és helyszínét. A labda a soproniak műfüves pályáján indul majd útjára a korábbi 17 órás kezdéshez képest három órával előbb.A Liga-kupában eddig egy játéknapon vannak túl a csapatok, a G jelű csoport első fordulójában a Lombard és a Soproni VSE is 2:0-s vereséget szenvedett. Az akkor még Mátyus János által irányított bakonyaljaiak a Haladástól kaptak ki a Perutz Stadionban, míg a hűség városának csapata a szintén másodosztályú Siófok otthonában maradt pont nélkül.

A Pápa legutóbb a Haladástól kapott ki a Liga-kupában (Fotó: Penovác Károly)

A Lombard Pápa klubvezetése a szezon rajtja előtt egyértelművé tette: a Liga- kupa küzdelmeit is komolyan veszik, szeretnének megfelelően helytállni és lehetőleg minél tovább jutni – ehhez pedig le kell győzniük az NB II-es ellenfeleiket. Ugyanakkor a második számú kupasorozat kiváló alkalmat biztosít az eddig kevesebb játéklehetőséghez jutó labdarúgóknak a bizonyításra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!