Sport

2014.07.27. 12:10

Sok gólos győzelem

Ajka - Az FC Ajka NB II-es labdarúgó csapata tesztmérkőzésen győzte le a Videoton NB III-as alakulatát.

Novothny Ottó

FC Ajka–Videoton II

3:2 (1:1)

Ajka, 100 néző. V.: Kozma. Ajka: Tulipán (Jánosa 46.) - Mogyorósi (Merk 80.), Rajos (Köles 46.), Zámbó, Gunther (Pákai 46.) - Csordás Sz. (Kalász 77.), Weitner (Lattenstein 46.), Csordás S. (Németh 46.) - Mihalecz (Mitetits 46.), Sowunmi (Horváth 64.), Major. Edző: Klement István.

Gólszerző: Mihalecz 17., Major 76., Horváth 85., ill. Valleios 7., Havasi 49. perc.

Klement István és Jákli Péter. Fotó: Penovác Károly

Ezúttal az FC Ajkában csak Zámbó és Major játszotta végig a kilencven percet az NB III-as fehérvári alakulat ellni felkészülési mérkőzésen. A hazaiak teljesítményét végletek jellemezték: támadásban időnként szemre is remek dolgokat műveltek és szépségdíjas gólokat szereztek. Védekezésben ugyanakkor elképesztő hibákat vétettek, ezek eredményezték a Vidi találatait.

Az ajkaiaknál először lépett pályára Mitetits István, aki 21 éves és eddig a Győri ETO kettes számú csapatában szerepelt. A másik újonc a 22 esztendős Németh László, aki ezt megelőzősen a Sopronban rúgta a labdát, de ő is győri nevelés. Sorsuk e hét elején dől el.

Klement István: – Rúgtunk három szép gólt, meg két csúnyát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!