Sport

2015.01.21. 13:50

Sárvárra került a teremtorna serlege

Ajka - Tizenegy alakulat részvételével rendezték meg az I. Velvet teremlabdarúgó tornát, amit a sárvári Sibaris nyert meg.

B. Virág Rita

Az ajkai teremtornára nemcsak a környező településekről, hanem Budapestről, Sárvárról és Veszprémből is érkeztek együttesek.

Három csoportban, két négyesben, valamint egy hármasban kezdődtek meg a küzdelmek. A körmérkőzések után összesen nyolc csapat jutott tovább – a csoport elsők és másodikak, valamint a legjobb harmadik helyezettek. Innen már egyenes ágon folytatódott a csata.

A bronzmeccsen az ADHOC nyert az ellen a Magyarpolány ellen, amely két csoportmeccs között felkészülési mérkőzést játszott a műfüves pályán.

A Velvet Kupa vándorserlegét a sárvári Sibaris vihette haza, miután rendkívül izgalmas finálét vívott az ajkai X-Body Mágusok ellen. Végül a Sibaris büntetőkkel nyert.

A torna álomcsapatába került Gottfried Dániel (Magyarpolány), Viszket Ferenc (Sibaris), Márton Gábor (X-Body).

A legjobb kapus különdíját Kádár Balázs (ADHOC), a legjobb mezőnyjátékosét, Simon László (Sibaris) kapta, míg a gólkirály, Hauser Tibor (X-Body) lett.

Negyeddöntők: ADHOC–Hungária 3:1, Sibaris–Úrkút 4:1, Bakony FC–Magyarpolány 3:4, Blöff Budapest–X-body Mágusok 1:2. Elődöntők: ADHOC–Sibaris 0:2, Magyarpolány–X-body 0:8. A 3. helyért: ADHOC–Magyarpolány 3:2. A döntőben: Sibaris–X-body 0:0 (büntetőkkel 4:3).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!