Sport

2015.04.14. 10:51

Rangadón győztek a női röplabdázók

Veszprém – Nagy szívvel és lendülettel játszott a megyeszékhely női röplabdacsapata az NB II legutóbbi fordulójában.

Horváth Gábor

VESC–Közgáz 3:0 (11, 22, 20)

Veszprém, 50 néző. Veszprémi ESC: Jezerniczky, Dordzsceren, Pós, Gulkai, Májusi, Molnár, Csere: Horváth, Szmetán, Talabér. Edző: Mustos István.

Nehéz mérkőzésre számítottak a hazaiak, hiszen a Közgáz együttese közvetlenül a nyomukban van a tabellán. Ennek ellenére szinte ellenállás nélkül, fölényesen nyerte a VESC az első játszmát. A következő két szettben kezdte összeszedni magát a Közgáz, sőt, néhol még a vezetést is átvette, így már igencsak szoros mérkőzést láthatott a közönség. A hazaiak soraiban több, néhány perces kihagyás is volt. A koncentráció kicsit alábbhagyott, a nyitás fogadásban több hiba is becsúszott, a támadások a blokkban elakadtak, a sánc mögötti védelem kihagyott.

A folytatásban a veszprémi lányok rövid idő alatt újra lendületbe hozták magukat és több odafigyeléssel, okos, ötletes technikai megoldásokkal visszavették a vezetést és megnyerték a „rangadót".

Mustos István: – Az apró hibák ellenére a lányok örömmel, nagy lendülettel és elhatározással játszottak, szívből akarták a győzelmet. Jó volt látni a csapatomat, még a kis kihagyások ellenére is, ilyen lelkesen röplabdázni a pályán.

A junioroknál: Veszprém ESC–Közgáz 3:0 (6, 23, 14). VESC: Gulkai, Májusi, Talabér, Horváth, Szmetán, Miklós. Csere: Pós. Edző: Mustos István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!