Sport

2013.10.17. 10:47

Planéta is kerettag

A Veszprém Barabás KC átlövője, Planéta Szimonetta is meghívót kapott a nemzetközi tornára készülő kézilabda–válogatott keretébe.

MTI

Húszfős keretet nevezett meg Hajdu János, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya az október 25. és 27. között sorra kerülő szombathelyi nemzetközi tornára.„A keret gerincét nyilvánvalóan a tavalyi Eb-bronzérmes csapat adja – mondta a magyar szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a kapitány.

– A bajnoki mérkőzéseken nyújtott teljesítmények láttán, illetve szerkezeti okokból behívtam Planéta Szimonettát és Mayer Szabinát is.”A kupán a horvát és a brazil nemzeti együttes, továbbá a több olimpiai bajnokot is felvonultató norvég ligaválogatott lesz az ellenfél. A magyarok hétfőtől a helyszínen készülnek.

A keret, kapusok: Herr Orsolya (Győri Audi ETO), Kiss Éva (Fehérvár KC). Jobbszélsők: Bognár-Bódi Bernadett (Győr), Kovacsicz Mónika (FTC), Orbán Adrienn (Győr). Jobbátlövők: Planéta Szimonetta (Veszprém), Rédei-Soós Viktória (Győr). Irányítók: Görbicz Anita (Győr), Kovacsics Anikó (Győr), Szucsánszki Zita (FTC). Beállók: Cifra Anita (FTC), Mayer Szabina (Fehérvár), Szamoránsky Piroska (FTC).Balátlövők: Bulath Anita (Dunaújváros), Szekeres Klára (Érd), Tomori Zsuzsanna (FTC), Triscsuk Krisztina (Érd), Zácsik Szandra (FTC). Balszélsők: Vérten Orsolya (FTC), Vincze Melinda (Dunaújváros).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!