Sport

2014.09.16. 18:20

Pápai vereség a Ligakupában

Második Ligakupa-meccsén is 2-0-s vereséget szenvedett a Lombard Pápa élvonalbeli labdarúgócsapata kedden délután a másodosztályú Soproni VSE vendégeként.

Polgár Tibor

Sopron–Lombard Pápa 2:0 (1:0).
Soproni VSE: Heinrich (Tóth O. 70.) – Maráczi, Tóth M., Jovetic, Szabó L. – Fazekas, Csábi, Kollár (Kovács Á. 65.) – Horváth P. (Antonello 80.), Pető (Soós 65.), Eszlátyi. Vezetőedző: Supka Attila.
Lombard Pápa: Horváth G. – Gál, Jagodics, Bogunovic, Böröczky – Zulevs, Coroian, Király (Iványi 78.), Faggyas (Frizoni 46.) – Benkő, Waltner. Vezetőedző: Kovács László.
Gólszerzők: Horváth P. a 32, és Szabó L. a 93. percben. Kiállítva: Zulevs a 39. percben.

A Sopron és a Pápa is vereséggel kezdte a szereplését a Ligakupa G jelű csoportjában, kedden délután a hazaiak műfüves pályáján csapott össze a két csapat.

A második számú kupasorozat első fordulójához hasonlóan a Lombard ezúttal is túlnyomó többségében fiatal, illetve eddig kevesebb játéklehetőséghez jutó labdarúgókkal vette fel a küzdelmet. Az első félórában kiegyenlített játék zajlott a pályán, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek.

A 32. percben Horváth Péter egy pontrúgás utáni lepattanóból megszerezte a vezetést a hazai alakulatnak, 1-0. Nem sokkal később Zulevs megkapta második sárga lapját, így emberhátrányba kerültek a bakonyaljaiak.A fordulás után Kovács László fiai kétszer eltalálták a kapufát, emellett pedig több helyzetet is kihagytak. Mindez a 93. percben megbosszulta magát: egy kirúgás utáni labdavesztésből Szabó László beállította a 2-0-s végeredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!