Sport

2014.07.31. 10:45

Övvizsgák minden szinten

Másodszor rendezett az Almádi Shotokan Karate SE nyári tábort olyan karatézóknak, akik szívesen pallérozták sportági tudásukat.

Novothny Ottó

Rézműves Miklós főszervező a Veszprém megyei karatékák mellett Szabolcs-Szatmár és Hajdú-Bihar megyéből is hívott meg sportolókat, akik három mester felügyelete mellett edzhettek, gyakorolhattak, fejlődhettek. Természetesen a napi kétszer kétórás tréningek mellett jutott idő a pihenésre, illetve a környék látnivalóinak megismerésére is.

A közös tábor utolsó napján övvizsgázhattak a résztvevők, és a balatonalmádiak felkészültségét mutatja, hogy a kezdő fokozattól egészen a fekete övig többen is sikerrel vették az akadályokat.

A második balatonalmádi nyári karatetáborban száznál is többen gyarapították tudásukat, az Alföldről is érkeztek vendégek (Fotó: Almádi SKSE)

A házigazdák megerősítették, hogy jövőre ismét visszavárják tiszántúli sporttársakat a közös gyakorlásra, melyet harmadszor is megrendeznek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!