Sport

2014.11.18. 16:00

Ötszettes drámai győzelem

Hatalmas akarással küzdve, ezúttal nehéz ellenféllel szemben aratott értékes győzelmet a Veszprémi Egyetem SC NB II-es női röplabda együttese.

B. Virág Rita

Vasi Akadémia -VESC

2:3 (18, -25, 21, -23, -8)

Szombathely, 50 néző. Veszprémi Egyetem SC: Dordzsceren, Jezerniczky, Környei, Pintér, Gulkai, Pós. Csere: Verebélyi. Edző:Mustos István.

Mindkét csapat tartalékosan tudott csak pályára lépni, a veszprémiek a másod vonalból a feltörekvő fiatalok segítségével töltötték fel a hiányzó posztokat.

Mindkét együttes hihetetlen akarással küzdött, a szombathelyiek láthatóan szerették volna megtörni a veszprémi veretlenséget. Mindegyik szett csak nagy harcok után dőlt el. A véghajrában azonban még mindig volt annyi tűz a az egyetemistákban, hogy átvették az irányítást. A vendégek jobban hittek a sikerben és megérdemelten nyertek, így továbbra is veretlenül vezetik a tabellát.

A junioroknál: VSA-VESC 3:2. Veszprémiek összeállítása: Gulkai, Májusi, Verebélyi, Pós, Páll, Szabó. Csere: Katonka. Edző: Mustos István.

Betegségek és sérülések miatt a junioroknál három serdülő is pályára lépett. A fiatalok igyekeztek pótolni a hiányzó alapembereket, ez több-kevesebb sikerrel ment, de a veszprémiek így sem adták könnyen a győzelmet.

A VESC alakulata legközelebb november 23-án, vasárnap 16 órai kezdettel fogadja a Közgáz SC és DSK együttesét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!