Sport

2014.07.19. 18:26

Összeállt a PELC-es edzőgárda

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club (PELC) hat versenykorosztálya július 21-én, hétfőn kezdi meg a felkészülést az augusztus közepén rajtoló bajnokságra.

Polgár Tibor

Lengyel Ferenc, a PELC frissen kinevezett szakmai igazgatója július elején állt munkába az utánpótlás-neveléssel foglalkozó fociklubnál, azóta Tóth Péter ügyvezető igazgatóval folyamatosan egyeztet a legfontosabb teendőkről.

Az új vezető már találkozott a klub kötelékébe tartozó edzőkkel, továbbá a szakmai igazgató megtartotta székfoglalóját is, vázolta elképzeléseit, céljait. A megbeszélésen kiderült, az edzők mely korosztályokat irányítják majd a 2014/2015-ös szezonban. Mint ismert, a Videotonhoz távozó Nagy Mihály mellett Jurik Tihamér sem lesz tagja a hamarosan startoló idény edzőgárdájának, a visszatérő Lantai Balázs így két csapatot dirigál a szezonban.

További változás, hogy a PELC más-más bajnokságban két U-15-ös lánycsapatot is indít, illetve Mihályfi Ákos személyében az U-7-től az U-21-ig erőnléti edző segíti a trénerek munkáját.

Az edzői gárda névsora a 2014/2015-ös szezonban: Baranov Yevgeny (U-15), Egyed Ákos (U-11), Forsthoffer Tibor (U-12), Györkös Gábor (U-9, Tókerti Óvoda), Györkös Zoltán (Nátuskerti Óvoda), Győrvári Gábor (Vajda Péter Lakótelepi Óvoda), Horváth Imre (U-13, Huszár Lakótelepi Óvoda), Horváth Tamás (U-8, Szivárvány Óvoda), Kálmán István (U-17), Kiszlinger Balázs (U-7, Munkácsy Mihály Általános Iskola), Lantai Balázs (U16, U18), Margl Péter (Erzsébetvárosi Óvoda), Marton Miklós (U-21), Mihályfi Ákos (erőnléti edző, U-7–U-21), Németh Máté (U-7, Munkácsy Mihály Általános Iskola), Orovecz András (U-14, Munkácsy Mihály Általános Iskola, Csókai Óvoda), Pődör Ákos (U-15 lány), Radó Tamás (U-10), Szalai Attila (kapusedző, U-7–U-21), Tóth Ferenc (U-15 lány).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!