Sport

2017.05.10. 14:20

Országos bajnokok az MTTSZ Területi Klub Zirc sportlövő versenyzői

ZIRC - Kiemelkedő eredményeket értek el az MTTSZ Területi Klub Zirc versenyzői az általános-, és középiskolások bajnokságának országos döntőjében, amelynek Komárom adott otthont.

Kelemen Gábor

A sportlövők iskolájuk színeiben, a megyét is képviselve a zirci lövészklub felkészítésével vettek részt a megmérettetésen. Varjas József tanítványai három első helyezéssel tértek haza.

Panyi Kinga, a PSzC Reguly Antal Szakképző Iskola diákja nyíltirányzékú légpuskában és légpisztoly kategóriában is felállhatott a dobogó legmagasabb fokára.

Panyi Kinga duplázott a versenyen
Fotó: Kelemen Gábor

Az immár felnőttkorba lépő diáklány ezzel a teljesítménnyel megkoronázta ifjúsági pályafutását, hiszen nevéhez már több országos elsőség fűződik, de arra korábban nem volt példa, hogy mindkét versenyszámot megnyerje a legjobbak között.

A harmadik aranyat a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Mihályfi Vendel, Végh Attila-Végh Zsigmond összetételű csapata szerezte. A páros remekül célozva a nyíltirányzékú légpuska húszlövéses számban zárt a mezőny élén, megvédve ezzel címét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!