Sport

2017.02.07. 17:45

Óriási fűzfői fölény

Balatonfűzfő - Elképesztő fölényben játszott a Balaton Úszó Klub serdülőalakulata a Dunántúli Vízilabda Liga gyerek B korosztályú bajnokság alsóházában.

B. Virág Rita

A BÚK 2004-ben vagy később született korosztálya remek sikereket könyvelhetett el a rájátszás első fordulójában. Heffler Péter edző alakulata a Szekszárdi SE-t 24:1-re, míg a Szentendrei HKLSE-t 29:1-re verte meg. A két legeredményesebb játékos Brodmann Máté és Kiliti Bence volt, akik egyaránt tizenegy-tizenegy gólt jegyeztek. A torna másik megyei résztvevője, a Balatonfüred Vízilabda Sportjáért Közhasznú Alapítvány (BVSKA) viszont kétszer kikapott: előbb a Velencétől 12:3-ra, majd nagy csatában a Mohácstól 10:8-ra. Jelenleg a csoportot a Balaton Úszó Klub vezeti, a fürediek jobb gólarányuk miatt a negyedikek.

A képen a fűzfőiek játékosa, Marosi Bálint látható Fotó: Heffler Péter

A Dunántúli Vízilabda Liga ifjúsági-serdülő bajnokságának alsóházbeli rájátszását is Balatonfűzfőn rendezték meg. Kerekes Csongor csapata 8:5-re nyert a Pápai SE és 17:8-ra a Szekszárdi VSE ellen. A Pápai SE is szerzett egy győzelmet, 20:3-ra verte a Velencét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!