Sport

2017.03.07. 09:08

A tizenöt éves hölgy is játszott megyénk női válogatottjában

Veszprém - Jó mérkőzéseket játszott egy remek hangulatú tornán megyénk női futballválogatottja nemrég.

Horváth Gábor

A Laki Zoltán és Jugovits Péter vezette Veszprém megyei női labdarúgó-válogatott a fővárosban lépett pályára.

Az öt megye tornája elnevezésű viadalon Somogy, Komárom-Esztergom, Bács-Kiskun, és Veszprém megyék, valamint Budapest csapata vett részt.

A mieink szoros meccsen kaptak ki Bács-Kiskuntól és Somogytól, Komárom-Esztergomot legyőzték, a tornagyőztes fővárosiak dolgát nem tudták megnehezíteni.

Eredményeik: Bács-Kiskun megye-Veszprém megye 1:0, Veszprém-Somogy 3:4, Budapest-Veszprém 5:1, Veszprém-Komárom-Esztergom 4:2

A torna végeredménye: 1. Budapest, 2. Bács-Kiskun megye, 3. Somogy megye, 4. Veszprém megye, 5. Komárom-Esztergom megye.

A remek hangulatú eseményen a veszprémieknél pályára lépett a mindössze 15 esztendős Vojnity Nóra, aki külön dicséretet kapott a szakvezetéstől.

Megyénk női labdarúgó-válogatottja jó mérkőzéseket játszott a fővárosi viadalon, ahol végül a negyedik helyezést szerezte meg Fotó: Borbély Csilla

A Veszprém megyei keret, kapusok: Paricska Georgina (Fűzfő), Hidi Jenifer (Ajka). Mezőnyjátékosok: Tóta Ildikó, Vojnity Nóra ,András Anita (Veszprém), Kovács Fáber Bernadett (Csetény), Ferencz Brigitta (Bakonynána), Varga Dóra (Tapolca), Gyarmati Rena (Balatonfüred), Török Patrícia, Kalmár Helga, Beimli Kata (Pápa).

Március végén rajtol a tavaszi idény

Hamarosan folytatódik a megyei női labdarúgóbajnokság, amelynek első tavaszi fordulóját március 26-án, vasárnap rendezik meg. A párosítások: Csabrendek-Pápai ELC-Nyárád, Csetény-Bakonynána, Tapolca-NLC Ajka. Az élmezőny: 1. Ajka 21 pont, 2. PELC-Nyárád 19, 3. Csetény 13.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!